Рибена чорба по градинарски

Дата: 17.08.2018
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
500 г рибно рагу
300 г филе толстолоб
200 г глава целина
60 мл зехтин
1 глава лук
1 морков
1 връзка магданоз
2 стръка мащерка
сол и черен пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Рибена чорба по градинарскиРагуто се слага в марля, заедно с дръжките от магданоза. Вари се около 40 минути в 1,2 л вода с малко сол. Марлята се изважда.
2
Рибена чорба по градинарски 2Морковът, целината, лукът и листенцата магданоз се наситняват.
3
Рибена чорба по градинарски 3Пържат се за кратко в загрят зехтин.
4
Рибена чорба по градинарски 4Сипват се в рибният бульон и супата се готви 20 минути, като се овкусява с мащерка, сол и черен пипер. Котлонът се изключва.
5
Рибена чорба по градинарски 5Филето от толстолоб се реже на кубчета и се пошира в горещата супа за около 2 минути.
6
Рибена чорба по градинарски 6По желание се поднася с лимонови резени.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Марина Георгиева коментира рецептата Гъбена супа
Биляна Спасова коментира рецептата Мусака
Биляна Спасова коментира рецептата Лесен кекс
Teodorina Tsankova коментира рецептата Дует „Гаспачо“
Teodorina Tsankova коментира рецептата Крем супа от спанак
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта