Рибена чорба по градинарски

Дата: 17.08.2018
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
500 г рибно рагу
300 г филе толстолоб
200 г глава целина
60 мл зехтин
1 глава лук
1 морков
1 връзка магданоз
2 стръка мащерка
сол и черен пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Рибена чорба по градинарскиРагуто се слага в марля, заедно с дръжките от магданоза. Вари се около 40 минути в 1,2 л вода с малко сол. Марлята се изважда.
2
Рибена чорба по градинарски 2Морковът, целината, лукът и листенцата магданоз се наситняват.
3
Рибена чорба по градинарски 3Пържат се за кратко в загрят зехтин.
4
Рибена чорба по градинарски 4Сипват се в рибният бульон и супата се готви 20 минути, като се овкусява с мащерка, сол и черен пипер. Котлонът се изключва.
5
Рибена чорба по градинарски 5Филето от толстолоб се реже на кубчета и се пошира в горещата супа за около 2 минути.
6
Рибена чорба по градинарски 6По желание се поднася с лимонови резени.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Емилия коментира рецептата Картофен шмарн
Marina Gineva коментира рецептата Сконс със сирене
Milena Petrova се регистрира в сайта.
Анна коментира рецептата Крем супа от тиква
Evgeni Radev се регистрира в сайта.
Svetlana Stoqnova публикува рецептата Малки щрудели
Bubba коментира рецептата Печено пиле с картофи и бира
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта