Тракийски сарми
Лора и Стоян
11. |
Изпрати
лично съобщение |
15.02.2022 Много е вкусно!
|
10. |
Изпрати
лично съобщение |
30.12.2021 Много вкусно
|
9. |
Изпрати
лично съобщение |
12.03.2019 Вкусно стана, но и при мен стана като при Велина - бутчетата трябва да са кажи-речи готови преди да се сложат в ориза.
|
8. |
Изпрати
лично съобщение |
03.05.2018 Чудесна е :)
|
7. |
Изпрати
лично съобщение |
09.12.2017 Вкусна рецепта, но: така сложено пилешкото да се сготви в ориза, хмм, не знам защо не се получи. Вярно е, че от една страна тенджерата, в която го правех беше с много силна температура и самото ястие не можа да се готви на слаб огън, вярно е, че оризът, който имам се оказа не много хубав, нооо въпреки това мисля, че когато бутчетата се сложат в ориза трябва вече почти да са готови. Иначе оризът става кашав, а месото остава несготвено добре.
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...