Свински пържоли на тиган

Дата: 17.05.2020
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
4 свински вратни пържоли с кост
1 с. л. кимион на зърна
1 с. л. олио
1/2 с. л. черен пипер на зърна
1/2 ч. л. кориандър на зърна
1 ч. л. кафява захар
сол на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Свински пържоли на тиганВ хаванче се стриват кимионът, пиперът и кориандърът.
2
Свински пържоли на тиган 2Смесват се със захарта.
3
Свински пържоли на тиган 3Месото се овкусява със сол и се натрива с подправката.
4
Свински пържоли на тиган 4Олиото се загрява в тиган с дебело дъно или върху нагорещена плоча.
5
Свински пържоли на тиган 5Слага се месото и се пържи от всички страни, до златисто.
Подобни рецепти:
Коментари (1)
1.
Изпрати
лично съобщение

05.12.2016
Бързо,лесно и много вкусно.
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


ioni се регистрира в сайта.
SuperMag коментира рецептата Пица със зеленчуци на грил
SuperMag коментира рецептата Салата от печени тиквички
SuperMag коментира рецептата Пилешко с пролетни зеленчуци
SuperMag коментира рецептата Супа топчета със спанак
SuperMag коментира рецептата Ябълки със сирене и ядки
SuperMag коментира рецептата Тофу с ябълки
SuperMag коментира рецептата Постна ябълкова торта
SuperMag коментира рецептата Тарт с ябълки
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта