Запечена пъстърва с картофено пюре
Лора и Стоян
1,2 кг свински врат (без кост) 50 г краве масло (студено) 400 мл бяло вино 4 скилидки чесън 2 глави червен лук 4 с. л. бърбън 2 с. л. мед 1 1/2 с. л. морска сол 1/2 ч. л. черен пипер на зърна 1/2 ч. л. копърово семе 1/2 ч. л. червен пипер 1/2 ч. л. сух риган |
3. |
Изпрати
лично съобщение |
17.01.2018 Пекох месото 5 часа, без да махам фолиото, на 150 градуса и си беше хванало хрупкава коричка, а отвътре беше божествено меко. Страхотна рецепта !
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
13.01.2018 Времеотнемащо, но супер вкусна рецепта.
| ![]() |
1. |
Изпрати
лично съобщение |
24.12.2017 Колко време ще трябва да пека месо, което е 2.7кг ? Благодаря !
|
В навечерието сме на най-чаканите, най-магичните и най-вълнуващи празници в годината - Бъдни вечер, Коледа...
Дори и най-изобретателните кулинари понякога имат нужда от идеи за бърза семейна вечеря или пък...
Зашеметяващи са сергиите по пазарите през есента! Претрупани от свежи сезонни плодове и зеленчуци, те...
Първите пожълтели листа вече са факт. Все още е слънчево, но всички добре знаем, че...
Всеки има различна причина да обича лятото повече от другите сезони - морето, ваканцията, планината,...