Баница с колбас

Дата: 27.10.2016
Източник: Vasilena
ТИТЛА: Помощник готвач
Баница с колбас
 
Необходими продукти:
1 пакет кори за баница
100 г колбас
200 г кашкавал
200 г краве сирене
2 яйца
1 ч. ч. краве кисело мляко
 

Начин на приготвяне:
1
От 3-4 кори изрязваме кръгове, големи колкото тавата, в която ще правим баницата, и ги заделяме.
2
Намазваме тавата с масло (или застиламе дъното с хартия за печене).
3
Накъсваме няколко кори и редим по дъното на тавата, докато се покрие добре (колкото по-дебело, толкова по-добре). Отгоре сипваме малко от смесените яйца и кисело мляко.
4
Поръсваме с натрошено сирене и нарязан наситно колбас. Отново слагаме накъсани кори, докато покрием добре плънката.
5
След това покриваме отгоре добре с предварително отделените изрязани кръгли кори.
6
Печем в предварително загрята на 180 градуса фурна. Когато баницата е почти готова, я поръсваме с настърган кашкавал и я връщаме отново във фурната, докато кашкавалът се запече до златисто.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Penguin се регистрира в сайта.
pipilota79 се регистрира в сайта.
Sneji Poleva коментира рецептата Домашен корнфлейкс
Sneji Poleva се регистрира в сайта.
Елена коментира рецептата Бързо пилешко фрикасе
Силвия се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта