Свежа супа „Крошка“

Дата: 15.01.2017
Източник: Дарина
ТИТЛА: Експериментатор
Свежа супа „Крошка“
 
Необходими продукти:
1 кофичка кисело мляко
2 с. л. зехтин
2 кренвирша
2 скилидки чесън
2-3 стръка пресен лук
1 с. л. галета
копър или магданоз
сол на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Кренвиршите се нарязват наситно.
2
Чесънът се смачква с преса и се разбърква с киселото мляко.
3
Добавят се галетата, зехтинът, наситненият пресен лук и нарязаните кренвирши.
4
Посолява се на вкус и по желание се добавя малко вода.
5
Поръсва се с копър (или магданоз) и се поднася.


Съвет:
Супата се сервира студена.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


203 ДУШИ ОНЛАЙН
Gabriela Komitova публикува рецептата Тирамису
Galina Valentinova публикува рецептата Веган торта
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта