Баница със салам и майонеза

Дата: 27.10.2016
Източник: Vasilena
ТИТЛА: Помощник готвач
Баница със салам и майонеза
 
Необходими продукти:
1 пакет точени кори за баница
300 г колбас по избор (или шунка)
200 г краве сирене
3 яйца
1 опаковка майонеза
краве масло (или олио)
 

Начин на приготвяне:
1
Нарежете колбаса на малки кубчета, а сиренето натрошете.
2
Разбийте яйцата с майонезата и добавете същото количество вода, като това на майонезата. Сложете салама и сиренето.
3
Вземете 2 кори, намажете ги обилно с плънката и ги завийте на руло. Процедурата се повтаря, до изчерпване на корите.
4
Подреждайте рулата, като спирала, в намаслена тавичка, като започнете от средата. Ако остане плънка залейте баницата с нея и я поръсете с малко разтопено масло (или олио).
5
Печете в предварително загрята на 180-200 градуса фурна, докато баницата се зачерви. Поръсете готовата баница с малко вода и я оставете да се задуши, увита плътно с домакинска кърпа.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Halid Ganchov се регистрира в сайта.
Penguin се регистрира в сайта.
pipilota79 се регистрира в сайта.
Sneji Poleva коментира рецептата Домашен корнфлейкс
Sneji Poleva се регистрира в сайта.
Елена коментира рецептата Бързо пилешко фрикасе
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта