Кифлички от Бат
Лора и Стоян
4 ч. ч. брашно (около 500 г) 1 1/2 ч. ч. прясно мляко 50 г краве масло 150 г кашкавал 1 пакетче суха мая 3/4 ч. л. сол 1 с. л. захар 1 с. л. сусам 50 г краве масло за намазване брашно за разточване зехтин за намазване на купата |
36. |
Изпрати
лично съобщение |
06.04.2020 Страхотни, лесни и много вкусни!
| ![]() |
35. |
Изпрати
лично съобщение |
08.01.2017 Страхотни! Вече са любими на цялото семейство!
| ![]() |
34. |
Изпрати
лично съобщение |
03.11.2016 Много лесни и вкусни ! Препоръчвам !
| ![]() |
33. |
Изпрати
лично съобщение |
09.02.2016 Бързи,лесни,много вкусни и мекички (поне веднага след печенето). Дано са така и на следващия ден.
|
32. |
Изпрати
лично съобщение |
01.02.2016 Цветомила, времето за втасване е относително и зависи също така и от температурата в помещението, където се намира тестото. Затова в рецептата е посочено „около 1 час“.
|
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...